Україна

У Маріуполі затор з охочих потрапити в Крим – радник мера


У Маріуполі затор з охочих потрапити в Крим - радник мера

На Таганрозькій трасі в напрямку Маріуполя утворився затор понад 10 кілометрів, який стрімко зростає.


У центрі тимчасово захопленого окупантами Маріуполя на Донеччині утворився затор з охочих потрапити в тимчасово окупований Крим. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у Telegram.
 
“Маріуполь. Центр. пр. Миру. Корка з бажаючих потрапити в Крим. Глухо. Та це лише початок. “Паники нет” (с)”, – написав він.

Андрющенко також повідомив, що Таганрозька траса переповнена автівками. 

“Таганрозька траса в напрямку Маріуполя (далі в Крим), до пункту перетину кордону з боку Московії – корка понад 10 кілометрів та стрімко зростає. Прибувають “відпочивальники”, що не потрапили в Крим. Початком транспортного колапсу задоволені. Далі буде”, – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що поромною переправою через Керченську протоку перевозить лише вантажний транспорт. Легкові автомобілі рухаються так званим сухопутним коридором, що пролягає через тимчасово окуповані території України.

 
Нагадаємо, у ніч на 17 липня на Керченському мосту сталися вибухи, які пошкодили дві секції. Загинули дві людини й одна отримала поранення. У Кремлі звинуватили в атаці “київський режим”.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України нагадали слова керівника Кирила Буданова про те, що “Керченський міст – зайва конструкція”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button