Україна

У Маріуполі зафіксували активний рух вантажівок з БК окупантів


У Маріуполі зафіксували активний рух вантажівок з БК окупантів

Одночасно з цим, весь склад цивільних робітників ММК ім. Ілліча та Азовмашу відправили у відпустку своїм коштом на два місяці.


У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області зафіксували чисельні переміщення російських вантажівок з боєкомплектом всередині міста. Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко в Telegram в четвер, 25 січня.
 
“Фіксуємо чисельні внутрішні переміщення вантажівок з БК (боєкомплектом – ред.) всередині міста. З ММК ім. Ілліча та Азовмашу по різних промзонах та військових базах окупантів в Кальміуському та Приморському районах”, – написав він.
 
Радник мера також повідомив, що одночасно з цим, весь склад цивільних робітників ММК ім. Ілліча та Азовмашу відправили у відпустку своїм коштом на два місяці.
 
“Попередньо за чисельних розмов окупантів вони очікують велику партію БК та поки невідомої зброї наступний тиждень. Та саме для цього готують територію заводів, одночасно нівелюючи фактор сторонньої фіксації з боку робітників”, – додав Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що російські війська на Маріупольському напрямку розмістили додаткові 10 тисяч загарбників, що через декілька тижнів вже будуть на фронті. 

Військова активність росіян у Маріуполі стрімко зросла. Окупанти продовжують перекидати гусеничну техніку та вантажівки з БК в напрямку Волновахи та Вугледара.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button