Україна

У Маріуполі виявили ще одну братську могилу


У Маріуполі виявили ще одну братську могилу

У братській могилі на вулиці Київській поховано понад сотню людей, які загинули ще в перші дні війни. Про перепоховання загиблих не йдеться.

В окупованому Маріуполі виявили ще одну братську могилу – в ній поховано понад сотню людей, які загинули ще в перші дні війни. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Сумні знахідки щотижня. Нова братська могила під завалами на Лівобережжі. Вул. Київська, 53. Знову більш як 100 тіл людей з кінця лютого. Окупанти поряд розбирають завали, знову про перепоховання не йдеться. Люди фактично продовжують жити у підвалах”, – йдеться у повідомленні.

За словами Андрющенка, про перепоховання загиблих не йдеться.

“Ексгумація фактично зупинена. Окупаційна влада настільки захопилася створенням картинки відновлення, що до перепоховань руки не дійшли. Тимчасові вуличні могили потроху перетворюються на постійні. Центральний район. Вул. Котляревська, 8-а за два кроки від “гуманітарного штабу” – могили з квітня. Досі”, – пише радник маріупольського міського голови.

Нагадаємо, у Маріуполі російські загарбники розпочали будівництво медичного комплексу на 60 місць, значну його частину відведено під морг.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі росіяни будують фортифікаційні споруди під виглядом житлових будинків.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button