Україна

У Маріуполі пришвартувався військовий корабель РФ – Андрющенко


У Маріуполі пришвартувався військовий корабель РФ - Андрющенко

За годину до швартування корабля на території порту здійснили посадку чотири бойових гелікоптери.

У порту окупованого Маріуполя пришвартувався російський військовий корабель, також там помітили чотири бойові гелікоптери РФ. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“Фіксуємо: Маріупольський порт став військовою базою. Врешті решт. Вчора в акваторію Маріупольського морського порту вперше з моменту окупації зайшло та пришвартувався російський військовий корабель”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Андрющенко, за годину до швартування корабля на території порту здійснили посадку чотири бойових гелікоптери, які перебували там до вечора.

“Системне чи одноразове швартування – будемо дивитись. Однак точно судно пришвартовано геть в іншому місці від анонсованого. Якщо це постійне базування, то виникає купа питань. Починаючи від якої загрози тут корабель до оцінки загрози найближчим часом щодо нової битви за Маріуполь”, – заявив радник мера.

 Фото: Петро Андрющенко, Телеграм

Раніше повідомлялося, що з порту Маріуполя окупанти вивезли ще 1,5 тисячі тонн зерна.

Нагадаємо, за даними ЦНС, окупанти планують завезти у Маріуполь 300 тисяч осіб з території РФ, і таким чином змінити національний склад населення.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button