Україна

У Маріуполі переповнені лікарні і морги – мерія


У Маріуполі переповнені лікарні і морги – мерія

Батько місцевої жительки помер 7 січня від інсульту. Його не госпіталізували, бо не було вільних місць, а у морг відвезли через добу після смерті.

 
Лікарні тимчасово окупованого Маріуполя на Донеччині переповнені, людей відмовляються госпіталізувати, а морги не встигають забирати тіла померлих. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, посилаючись на інформацію місцевої жительки.
 
Батько помер 7 січня від інсульту. Його не госпіталізували, бо не було вільних місць, а у морг відвезли через добу після смерті.
 
“Залишили його вдома. Можна сказати нічого не робили, а тільки призначили якісь пігулки. 7 січня він помер. У морг його забрали лише 8-го числа о п’ятій годині вечора. Я у тітки запитала, чому так, а вона каже: дуже багато померлих людей було у вихідні, і морг не встигає забирати”, – розповіла жінка.
 
Нагадаємо, перед Різдвом в окупованому Маріуполі люди стояли у довгій черзі за тарілкою каші.
 
Раніше радник мера Петро Андрющенко показав передноворічні реалії Маріуполя. Росіяни обіцяли людям, які залишилися у Маріуполі, до Нового року все відбудувати і відремонтувати, але обіцянки залишилися у порожнечі.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button