Україна

У Маріуполі окупанти руйнують сквер біля Драмтеатру


У Маріуполі окупанти руйнують сквер біля Драмтеатру

Гранітну плитку у сквері біля зруйнованого театру зривають екскаваторами, вантажать і вивозять у бік Донецька. Раніше така сама доля спіткала дитячий майданчик.

 
У Маріуполі процвітає мародерство. Окупанти знищують сквер біля зруйнованого вибухом Драмтеатру. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.
 
“Мародерство на всьому. Гучні заяви про “реінновацію скверу біля Драматичного театру” очікувано перетворилися на банальне розкрадання. Враховуючи, що сам сквер дивом залишився цілим, окупанти і донецькі гауляйтери його добивають ефективніше за бомби”, – повідомляє Андрющенко.
 
Радник мера зазначає, що окупанти вивозять із міста все що можуть.
 
“Демонтували дитячий майданчик – відвезли і вже монтують у центрі Донецька. Зараз настала черга гранітної плитки. Зривають екскаваторами, вантажать і вивозять у бік Донецька. Найближчим часом побачимо оновлену вулицю в Донецьку за рахунок маріупольських платників податків. Медичне обладнання, каток, фонтан, дитячі майданчики, і от уже плитка. Бракує слів”, – пише радник мера.
 

 
В окупованому Маріуполі люди кілька днів чекають на воду в той час, як нові “господарі” міста демонстративно поливають газони з висохлою травою.
 
У Маріуполі питна вода майже недоступна, навіть низької якості. Також повідомлялося, що в Маріуполі і в більшості окупованих РФ територій України вичерпано практично всі запаси продуктів і товарів першої необхідності, а нових поставок з Росії немає.
 
Тим часом у Маріуполі російські загарбники почали будівництво медичного комплексу на 60 місць, значну його частину відведено під морг.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button