Україна

У лікарні помер рятувальник, поранений під час обстрілу Білопілля


У лікарні помер рятувальник, поранений під час обстрілу Білопілля

17 липня в м. Білопілля російський снаряд влучив на територію пожежно-рятувального підрозділу. Шістьох рятувальників було травмовано.

У лікарні помер рятувальник, поранений під час обстрілу росіянами Білопілля Сумської області. Про це повідомила пресслужа ДСНС.

“Важка втрата для багатотисячної родини ДСНС: після атаки на Білопілля не вижив молодий рятувальник Сергій Антоненко… Старшому лейтенантові служби цивільного захисту Сергію Антоненку було лише 22 роки. Своє молоде життя він присвятив порятунку людей. З перших днів війни він гідно ніс службу в м. Білопілля на прикордонні Сумщини. На його рахунку не одна вдало ліквідована пожежа та вчасно надана допомога мирним українцям, які страждали від ворожих ударів”, – йдеться у повідомленні.

Сергій Антоненко зазнав тяжких поранень 17 липня, коли війська РФ ударили по центру Білопілля.

“17 липня в м. Білопілля російський снаряд влучив на територію пожежно-рятувального підрозділу. Шістьох рятувальників було травмовано. Цього страшного дня Сергій отримав мінно-вибухову та закриту черепно-мозкову травми. До останнього за життя Сергія боролися лікарі. Ввечері 23 липня його серце перестало битися. Батьки залишились без сина, а великий колектив рятувальників Сумщини втратив надійного колегу та незамінного професіонала своєї справи. Розділяємо біль втрати із рідними та близькими нашого колеги… Пам’ятаємо і помстимося”, – пише пресслужба ДСНС.

 
 Сергій Антоненко
Фото: ДСНС

Нагадаємо, 17 липня російські військові обстріляли центр Білопілля на Сумщині.Раніше повідомлялося про трьох загиблих внаслідок обстрілу міста.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button