Україна

У Києві обмежили в’їзд до міста великовагового транспорту

У Києві з 10:30 обмежили в’їзд до міста великовагового транспорту у зв’язку зі спекою понад +28°С. Про це повідомляється в Telegram- каналі патрульної поліції Києва, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“В’їзд великовантажного автотранспорту вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн обмежено через перевищення денної температури повітря понад 28°С”, – йдеться в повідомленні.

У патрульній службі також поділилися, що обмеження здійснюється на всіх під’їздах до Києва. Про зняття обмежень буде повідомлено додатково (орієнтовно до 20:00).

Нагадаємо, в суботу, 17 липня в Києві після досить тривалої спеки почався дощ. За словами киян, деякі центральні вулиці столиці практично затопило. У деяких районах дощ трансформувався в справжній ураган. Зокрема, вітром знесло парасольки на літньому майданчику в одному з ресторанів у Голосіївському районі.

Зазначимо, синоптики очікують у західних та північних областях України дощі з грозами. У Києві сьогодні, 18 липня, температура повітря вдень сягатиме +32…+34 градусів, а вночі – +21…+23.

Back to top button