Україна

У Кривому Розі знову зросла кількість поранених


У Кривому Розі знову зросла кількість поранених

Комунальні служби міста продовжують вивозити будівельні уламки з місця “прильоту” ворожої ракети.

У Кривому Розі кількість постраждалих унаслідок ранкового удару російських військ сягнула 60 осіб. Про це повідомила ДСНС у п’ятницю, 8 вересня.

“Кривий Ріг. Оновлена інформація станом на 15 год. В результаті атаки загинула одна особа та постраждало 60 осіб”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про 54 поранених у Кривому Розі. Рятуальники завершили роботи з розбору завалів. Комунальні служби міста продовжують вивозити будівельні уламки.

Як відомо, вранці 8 вересня росіяни завдали по Кривому Рогу ракетного удару. Спочатку була інформація про одного загиблого і дев’ятьох поранених. Ракета влучила в адміністративну будівлю поліції. Загинув поліцейський, ще трьох дістали з-під завалів у важкому стані.

Нагадаємо, вночі у п’ятницю армія РФ завдала ракетного удару по Сумах. Зруйновано двоповерховий житловий будинок, виникла пожежа на значній площі. З-під завалів врятували чоловіка та жінку.

А вранці ворог спрямував балістику на Запоріжжя. Під удар потрапили об‘єкти цивільної інфраструктури, відомо про одного пораненого.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button