Україна

У Криму зіткнулися легкове авто і швидка допомога: четверо постраждалих


У Криму зіткнулися легкове авто і швидка допомога: четверо постраждалих

Окупанти повідомили російським журналістам, що водій Peugeot не поступився дорогою машині швидкої допомоги.

 
ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги сталася у тимчасово окупованому Сімферополі в АР Крим. Внаслідок події постраждали чотири людини, троє з них – медики. Про це у понеділок, 23 січня, повідомляє російське провладне інформагентство ТАСС із посиланням на коментар так званого “МОЗ” Криму.
 
“Внаслідок ДТП постраждали чотири людини: це – водій автомобіля швидкої медичної допомоги і медичні працівники. Троє медиків доставлені у медичну організацію для обстеження. Попередньо, у них легкі травми. Водій надання медичної допомоги не потребував”, – зазначив співрозмовник російського ЗМІ.
 
Окупаційна прокуратура Криму повідомила, що водій автомобіля Peugeot не поступився дорогою автомобілю швидкої медичної допомоги, після чого обидві машини наїхали на огорожу.
 
Водночас у “МВС” Криму підтвердили, що водій 1989 року народження, керуючи автомобілем Peugeot, під час перескерування не переконався у безпеці маневру і зіткнувся з автомобілем швидкої допомоги, яким керував водій 1980 року народження.
 
“Після зіткнення транспортні засоби допустили виїзд за межі проїжджої частини з подальшим наїздом на металеву пішохідну огорожу”, – розповіли в окупаційному відомстві. 
 
Нагадаємо, раніше стало відомо про масштабну ДТП на Львівщині: постраждали більш як 30 осіб. 
 
Раніше також повідомлялося, що у Хмельницькій області перекинувся рейсовий автобус.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button