Україна

У Криму і частині областей РФ ввели обмеження на час зимових свят


У Криму і частині областей РФ ввели обмеження на час зимових свят

Російські окупанти зберігають на півострові та сусідніх з Україною регіонах жовтий рівень “терористичної небезпеки”.

Окупанти  заборонили використовувати піротехніку, а також не будуть проводити масових новорічних заходів в анексованому Криму та російських областях, прилеглих до кордонів України, .

Про це заявили так званий “голова Криму” Сергій Аксьонов та губернатор Курської області Роман Старовойт на своїхTelegram-каналах.

“У Республіці Крим проведення широких масових заходів на честь Нового року та Різдва не планується. Головний пріоритет – безпека. Але, звичайно, зробимо все необхідне, для того щоб створити кримчанам святковий настрій. В обмеженому форматі відбудуться новорічні свята для дітей; у населених пунктах, як завжди, будуть встановлені ялинки, прикрашені вулиці”, – запевнив кримьский гауляйтер.

Російські окупанти зберігають на півострові жовтий рівень “терористичної небезпеки”, що актуально і для Курської області РФ.

На Курщині через необхідність забезпечити безпеку теж тимчасово ввели заборону на використання піротехніки. Раніше анаологічну заборону ввели в Бєлгородській області РФ.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що на засіданні обласного оперштабу ухвалили рішення заборонити використання піротехнічних виробів із 15 листопада 2023 року до 25 січня 2024 року. 

Як відомо, 10 листопада українські розвідники знищили у Криму два російські десантні катери. А 4 листопада в міноборони Росії визнали, що внаслідок ракетного удару в тимчасово окупованій Керчі було пошкоджено корабель, який перебував на суднобудівному заводі.

За рік морські дрони України уразили сім суден Чорноморського флоту РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button