Україна

У Костянтинівці війська РФ поранили чотирьох цивільних


У Костянтинівці війська РФ поранили чотирьох цивільних

Чоловіків віком від 34 до 53 років доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями, стан одного з них оцінюється як тяжкий.

Внаслідок авіаудару по Костянтинівці Донецької області поранено чотирьох цивільних. Про це в понеділок, 6 травня, повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що 6 травня близько 14:20 армія РФ здійснила авіаційний обстріл Костянтинівки, ймовірно, використавши плануючий боєприпас УМПБ Д-30 СМ.

“В епіцентрі ураження опинився мікрорайон зі щільною житловою забудовою. Внаслідок атаки росіян на прифронтове місто четверо цивільних дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Чоловіків віком від 34 до 53 років доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стан одного з них оцінюється як тяжкий. 

“Від вибуху ворожого снаряда в населеному пункті пошкоджені три багатоквартирні житлові будинки, котельня й автомобіль”, – додають у прокуратурі.

Нагадаємо, 5 травня вдень у Харкові пролунали вибухи. Під російський удар потрапила житлова забудова в центральній частині міста. 

Раніше повідомлялося про 14 постраждалих внаслідок обстрілу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 3 =

Back to top button