Україна

У Херсоні заборонили продаж та виготовлення алкоголю


У Херсоні заборонили продаж та виготовлення алкоголю

Виняток зроблено лише для лікарських та дезінфікуючих засобів, зазначили у міськраді.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова підписала наказ про заборону на території Херсона продажу та виготовлення алкоголю. Про це повідомила прес-служба міськради у понеділок, 14 листопада.

“На території всіх населених пунктів Херсонської міської територіальної громади заборонено виготовлення, перевезення та торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виготовленими на спиртовій основі (крім лікарських та дезінфікуючих засобів), включаючи торгівлю пивом, вином та слабоалкогольними напоями. Заборона діятиме до припинення або скасування у встановленому порядку воєнного стану або прийняття наказу про втрату чинності цього наказу”, – йдеться у повідомленні.

Контролюватимуть дотримання заборони представники підрозділів Нацполіції, СБУ, Нацгвардії, Військової служби правопорядку та інших утворених відповідно до чинного законодавства військових формувань.

Нагадаємо, зараз Херсон закрито на в’їзд та виїзд. У місті діє комендантська година з 17:00 до 08:00. ЗСУ проводять зачистку від диверсантів та розмінування.

Також херсонців закликали утриматися від масових святкувань звільнення.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button