Україна

У ГУР повідомили подробиці спецоперації в Криму


У ГУР повідомили подробиці спецоперації в Криму

Це не перша і не остання операція Сил безпеки та оборони України на Кримському півострові, заявили в Головному управлінні розвідки.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили подробиці спецоперації в Криму.

“У межах спецоперації Воєнної розвідки України на території тимчасово окупованого Криму, про яку повідомлялось напередодні, розвідники підрозділу спеціального призначення «Артан» ГУР МО України висадились на західному узбережжі півострова, а також на Тендрівській та Кінбурнській косах. Спецпризначенці вступили в запеклий бій з російськими загарбниками на вказаних окупованих територіях, завдавши ворогу значних втрат”, – йдеться у повідомленні ГУР МО.

Повідомляється, що на шляху відходу після виконання бойового завдання в Криму бійці Артану також провели бій на морі – ворог спробував переслідувати спецпризначенців на надводних швидкохідних патрульних катерах з підтримкою авіації.

“Це не перша і не остання операція Сил безпеки та оборони України на Кримському півострові. Про більшість з них стане відомо лише згодом. Це системна спланована та скоординована робота усіх задіяних підрозділів. Наслідки нашої роботи ворог відчуватиме ще довго. Своїми діями ми постійно нагадуємо російським загарбниками про неминучість звільнення всіх окупованих територій”, ― зазначив командир Артану Віктор Торкотюк.

Нагадаємо, 4 жовтня в ГУР повідомили про висадку десанту в Криму.

У Криму cпецпризначенці провели жорстокий бій – ГУР

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button