Україна

У ГУР анонсували новини про обмін полоненими


У ГУР анонсували новини про обмін полоненими

Україна та країна – агресор стали активніше проводити обмін полоненими. При цьому українська сторона пропонує формулу обміну “всіх на всіх”.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону 29 грудня, у четвер, анонсував новини щодо звільнення українських полонених.
 
Він повідомив, що відбулася зустріч глави Офісу президента Андрія Єрмака у Координаційному штабі щодо поводження з військовополоненими.
 
“Продовжується серйозна взаємодія і планова робота і щодо звільнення майбутнього, і щодо супроводу та захисту прав наших полонених”, – зазначив Юсов.
 
Представник ГУР також повідомив, що на зустрічі був присутній віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
 
“Багато цікавих новин ми вже найближчим часом побачимо у цій сфері також”, – додав Юсов.
 
Зазначимо, у полоні РФ раніше перебували 219 працівників Нацполіції, більшість із яких уже повернулися додому. Однак у полоні все ще залишаються 26 поліцейських.
 
Як повідомлялося, ще далеко не всіх “азовців” повернули з полону додому і багато українських родин чекають повернення своїх рідних з російського ув’язнення.
 
Генштаб ЗСУ пояснив, як росіянам здатися в полон дрону

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button