Україна

У Генштабі ЗСУ розповіли про удар по НПЗ у Ростовській області 5 червня


У Генштабі ЗСУ розповіли про удар по НПЗ у Ростовській області 5 червня

В результаті вогневого ураження загарбники втратили 1,5 млн тонн нафти та нафтопродуктів, що в перерахунку складає близько 540 млн доларів.

У Генеральному штабі ЗСУ підтвердили інформацію про удар українських дронів по Новошахтинському заводу нафтопродуктів у Ростовській області. Про це 10 червня повідомляє Генштабу ЗСУ.

“Сили оборони України продовжують методично нищити нафтопереробну галузь Росії. Зокрема, 5 червня наші підрозділи успішно атакували засобами українського виробництва Новошахтинський завод нафтопродуктів, що в Ростовській області”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті вогневого ураження загарбники втратили 1,5 млн тонн нафти та нафтопродуктів, що в перерахунку складає близько 540 млн доларів.

“Удари по російських нафтопереробних заводах суттєво ускладнюють виконання військами противника завдань в ході збройної агресії проти нашої країни”, – заявили у Генштабі.

Нагадаємо, у Ростовській області РФ сталася пожежа на Новошахтинському нафтопереробному заводі. Губернатор Ростовської області РФ Василь Голубєв тоді підтвердив пожежу на Новошахтинському нафтопереробному заводі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + twenty =

Back to top button