Україна

У ДПСУ розповіли про вдале “полювання” на ворожі дрони


У ДПСУ розповіли про вдале полювання на ворожі дрони

Використовуючи складні погодні умови та масованість удару, ворог розраховував на цілковите ураження, а натомість отримав повне фіаско.

На Запорізькому напрямку бійці Держприкордонслужби за одне “полювання” знешкодили шість ворожих дронів: п’ять знищили, а один захопили як трофей. Про це повідомили в  Держприкордонслужбі.

“П’ять смертоносних БПЛА знешкодили та одного затрофеїли бійці Держприкордонслужби на Запорізькому напрямку. Рій з дронів-убивць атакував позиції захисників. Використовуючи складні погодні умови та масованість удару, ворог розраховував на цілковите ураження, а натомість отримав повне фіаско. Прикордонники-антидронники за лічені хвилини відправили безпілотний “рій” за курсом російського корабля, а одного квадронайманця зі вбивчим боєприпасом на борту затрофеїли. Окрім смертоносної небезпеки, снаряд ще й приніс черговий доказ воєнного злочину Кремля з піктограмою “другої” армії світу”, – йдеться в повідомленні пресслужби ДПСУ.

Раніше повідомлялося, що втрати живої сили РФ перевищили 326 тисяч убитими. Тільки за попередню добу українські захисники ліквідували 860 ворожих бійців, а загальні втрати Росії з початку повномасштабного вторгнення в Україну сягнули 326440 осіб.

На російського комбата скинули незвичайну “бомбу”

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button