Україна

Сили ППО збили рекордну кількість “шахедів”


Сили ППО збили рекордну кількість шахедів

Ворог здійснював атаку хвилями із чотирьох напрямків: мис Чауда, Балаклава – Крим, а також з Росії – Курськ і Приморсько-Ахтарськ.

Українські захисники знищили рекордну кількість російських дронів типу Shahed-136/131 у новорічну ніч 2024 року – 87 з 90. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у понеділок, 1 січня.

Вказано, що ворог здійнював атаку хвилями із чотирьох напрямків: мис Чауда, Балаклава – Крим, а також з Росії – Курськ і Приморсько-Ахтарськ.

Також росіяни завдали удару чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині, трьома протирадіолокаційними ракетами Х-31П та однією Х-59 з тимчасово окупованої території Херсонської і Запорізької областей.

“Фактично у всіх регіонах працювала протиповітряна оборона. Повітряний напад відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони, винищувальна авіація та зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі внаслідок атаки російського безпілотника у Львові було знищено музей командира УПА Романа Шухевича в Білогорщі.

А в Одесі внаслідок влучання сталася пожежа в багатоповерхівці. Потім з’ясувалося, що приліт не один – в житлових будинках різних районів міста виникли пожежі. Одна людина загинула, дев’ять були поранені.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button