Україна

У ДПСУ показали знищення вагнерівців у Бахмуті


У ДПСУ показали знищення вагнерівців у Бахмуті

Прикордонники влаштували засідку у промзоні. З настанням темряви на штурмовиків, які якраз підходили на передову, чекав сюрприз.

У промисловій зоні Бахмута українські прикордонники пішли у наступ та ліквідували групу “вагнерівців”. Відповідне відео у суботу, 11 березня, опублікувала Держприкордонслужба.
 
“Напередодні українські оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпились в одному з цехів та накопичували сили.
Для знищення осередку окупантів прикордонники завдали контрудару. Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди”, – йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.
 
Зазначається, що у прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів. Українські захисники ліквідували групу “вагнерівців”.
 
“Для ураження резерву противника охоронці кордонів облаштували засідку. З настанням темряви на штурмовиків, які саме підходили на передову, чекав сюрприз”, – зазначили у ДПСУ, додавши, що снайпери-прикордонники знешкодили шістьох окупантів.
 
Нагадаємо, у суботу ввечері у ЗСУ повідомили, що за добу під Бахмутом убито та поранено 535 солдатів РФ.
 
У мережі з’явилося відео евакуації поранених військових

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button