Україна

У ДПСУ озвучили ситуацію на кордоні з Польщею


У ДПСУ озвучили ситуацію на кордоні з Польщею

Найбільша черга спостерігається у напрямку контрольних пунктів пропуску Краківець та Ягодин.

На українсько-польському кордоні польські фермери продовжують блокувати всі шість напрямків. Про це 3 березня повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

“Станом на ранок, сукупно в чергах на всіх цих напрямках на території Польщі в бік України очікують можливості проїзду понад 2400 вантажних транспортних засобів”, – зазначив він.

За словами Демченко, найбільша черга спостерігається у напрямку контрольних пунктів пропуску Краківець та Ягодин, де на останньому КПП пропускають вантажівки лише у напрямку України, а за минулу добу проїхали 70 транспортних засобів.

“Нагадаю про те, що Ягодин – це найбільший інфраструктурний напрямок де може перетинати кордон 1200-1400 вантажівок в обох напрямках. Натомість зараз пропускаються лише вантажні засоби, які слідують в Україну… Жодна вантажівка не перетинає кордон в бік Польщі, оскільки їх не пропускають”, – зазначив речник ДПСУ.

Він додав, що протестувальники не блокують рух для інших категорій транспорту, зокрема легкових автомобілів та автобусів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button