Україна

У Донецькій області РФ за день вбила п’ять мирних жителів


У Донецькій області РФ за день вбила п ять мирних жителів

П’ять жителів Донецької області було вбито і ще шістьох поранено внаслідок обстрілів російських військ.

 
Війська РФ продовжують обстрілювати населені пункти Донецької області. Напередодні там загинули п’ять мирних жителів, ще шість людей зазнали поранень. Про це у п’ятницю, 16 вересня, повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.
 
“За 15 вересня росіяни вбили п’ять мирних жителів Донецької області: у Селидовому, Красногорівці, Мар’їнці, Соледарі і Бахмуті. Ще шість людей отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.
 
Кириленко також повідомив, що вночі росіяни обстрілювали населені пункти на лінії фронту у Покровському і Бахмутському районах.
 
“Серед ночі завдали удару зі Смерчів та ЗРК С-300 по Селидовому – відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених. Ракетами пошкоджено 32 п’ятиповерхівки, школа, гімназія та дитсадок. У Мар’їнській громаді під артобстріли потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка і Георгіївка – повідомлень про постраждалих і руйнування не надходило. В Авдіївці – знову масований артобстріл центру міста під ранок. За попередньою інформацією, без жертв”, – повідомив Кириленко.
 
Він також зазначив, що у Бахмутському районі вночі обійшлося без жертв, але є руйнування. Незадовго до півночі під обстріл потрапив Торецьк – снаряд влучив у пустир, але вибухом пошкоджено вікна і покрівлю прилеглих будівель. Також на території громади вибухало у Північному. У Парасковіївці Соледарської громади росіяни за ніч зруйнували один будинок, ще п’ять пошкодили.
 
 

 
 
Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що у Бахмуті після обстрілу обвалилася багатоповерхівка.
 
РФ намагається захопити всю Донецьку область
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button