Україна

У Дії запустять новий сервіс для бізнесу


У Дії запустять новий сервіс для бізнесу

Спочатку е-Підприємець запустять для кількох видів діяльності, зокрема салонів краси; кафе; точок продажу.

Для українських підприємців створюють окремий сервіс на порталі Дія. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як відомо, нещодавно Кабмін підтримав створення проєкту е-Підприємець, який обʼєднає 12 послуг для бізнесу в одну онлайн-форму. Завдяки проєкту можна буде не лише відкрити бізнес, а й отримати інші необхідні для масштабування сервіси.

“Наприклад, ви щойно відкрили кавʼярню. Отримуйте необхідні дозволи й подавайте декларацію на порталі Дія. Жодних ксерокопій, паперів та марнування часу на поїздки в держоргани”, – зазначив Федоров.

За його словами, спочатку е-Підприємець запустять для кількох видів діяльності, зокрема салонів краси; кафе; точок продажу.

Послугою зможуть скористатися не лише новостворені ФОПи, а й дійсні бізнеси, щоб відкрити новий кіоск чи студію манікюру.

Нагадаємо, на порталі Дія запустили послугу із закриття ФОПів. Інформація підтягується з Єдиного державного реєстру (ЄДР), що унеможливлює помилки. Заява опрацюється автоматично.

Також у Дії запустили послугу повернення коштів для вкладників збанкрутілих банків. Зараз послуга доступна для вкладників 34 збанкрутілих банків. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button