Україна

У чотирьох районах Запорізької області вводять тривалу комендантську годину

У чотирьох районах Запорізької області вводять тривалу комендантську годину

Фото: 1News

У чотирьох районах Запорізької області вводять довгу комендантську годину

Довгу комендантську годину введуть на території Василівського, Бердянського, Мелітопольського і Пологівського районів Запорізької області, повідомляють в ОВА.

 

У кількох районах Запорізької області найближчими вихідними діятиме тривала комендантська година. Про це повідомляють у Запорізькій ОВА.

 

За інформацією ОВА, комендантська година почнеться о 22:00 11 червня і закінчиться о 05:00 13 червня.

 

“Беручи до уваги активні бойові дії, що ведуться в області, і враховуючи реальну загрозу життю та безпеці людей, а також задля забезпечення громадського порядку під час святкування Трійці у 2022 році обласною військовою адміністрацією прийнято рішення про запровадження продовженої комендантської години в окремих районах області”, – йдеться в повідомленні ОВА.

 

Довгу комендантську годину вводять на території Василівського, Бердянського, Мелітопольського і Пологівського районів Запорізької області.

 

“Під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спецперепусток”, – нагадують в ОВА.

 

У Запоріжжі діятиме звичайна комендантська година – з 22:00 до 5:00, у неділю вдень можна буде перебувати на вулицях міста.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button