Україна

Зросла кількість жертв удару по колоні у Запоріжжі


Зросла кількість жертв удару по колоні у Запоріжжі

Серед померлих від ран – двоє дітей: 11-річна дівчинка та 14-річний хлопчик. Поранення дістала також трирічна дівчинка.

 

Кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по гуманітарній колоні в Запоріжжі 30 вересня зросла до 30. Зросла і кількість поранених – їх 88. Про це повідомив керівник Нацполіції України Ігор Клименко.
 
“30 загиблих та 88 поранених внаслідок чергового військового злочину Росії у Запоріжжі. Серед померлих двоє дітей: 11-річна дівчинка та 14-річний хлопчик. Поранення отримала також 3-річна дівчинка”, – повідомляє Клименко.
 
Серед загиблих та поранених є поліцейські.
 
“Є втрати і серед поліцейських. Загинув 36-річний співробітник місцевого управління стратегічних розслідувань. Ще 27 поліцейських Бердянського райуправління зазнали поранень, четверо з них – у тяжкому стані. Хлопці були на службі, забезпечували правопорядок. Разом із міністром Денисом Монастирським відвідали поранених співробітників поліції у лікарні та подякували їм за службу”, – йдеться у повідомленні.
 
На місці трагедії продовжують роботу майже 80 спеціалістів.
 
“Слідчі та криміналісти поліції допомагають колегам із СБУ збирати докази. Очолює поліцейське документування начальник управління з організації розслідування злочинів, скоєних під час військових конфліктів Головного слідчого управління Національної поліції України”, – додав Клименко.
 
 
Нагадаємо, російські війська вранці 30 вересня вдарили ракетами по цивільній гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя. Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів або відвезти допомогу.
 
Вранці було відомо про 23 загиблих та 28 поранених мирних жителів Запоріжжя.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button