Україна

У Балаклії затримано чергового зрадника – ДБР


У Балаклії затримано чергового зрадника – ДБР

Колишній правоохоронець патрулював вулиці Балаклії, а також шукав місцевих патріотів.

 
Співробітники Державного бюро розслідувань затримали колишнього правоохоронця, який співпрацював з окупантами у місті Балаклія Харківської області. Про це повідомляє сайт відомства у четвер, 20 жовтня.
 
Вказано, що під час захоплення міста чоловік почав співпрацювати з російськими агресорами і перейшов служити до так званої “народної поліції”.
 
Разом з окупантами зрадник патрулював вулиці Балаклії, вишукував місцевих патріотів, а також тих, хто мав відношення до ЗСУ чи правоохоронців. За вказівкою кураторів, він також охороняв різні об’єкти.
 
Після втечі російської армії у Харківській області зрадник позбувся мобільних телефонів і форми, виданих окупантами і деякий час переховувався у лісосмугах. А потім вирішив виїхати на тимчасово окуповану територію на Донеччині. Але ДБР встановило його місцезнаходження та затримало.
 
Наразі вирішується питання повідомлення йому про підозру за фактом державної зради (ст. 111 КК України). Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.
 
 
 
 
Раніше на Харківщині було затримано колишнього слідчого, який працював на окупантів у Балаклії. Він мав посаду у “поліційній охорони”.
 
Також у Балаклії викрили ще двох зрадників – колишні лісничий та поліцейський допомагали росіянам під час окупації Харківської області.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button