Україна

У Бахмуті затримано шістьох прихильників “русского мира”


У Бахмуті затримано шістьох прихильників русского мира

Декілька місцевих жителів підтримували дії російських загарбників і передавали їм інформацію, повідомляють у патрульній поліції.

У Бахмуті на Донеччині патрульна поліція виявила та затримала шістьох прихильників “русского мира”, які, за інформацією правоохоронців, підтримували дії російських загарбників та передавали їм інформацію. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

“Розруха і смерть – те, що несуть росіяни. Однак, деяким недостатньо горя, що несе в собі русский мир. Ці чудовиська захоплюються і чекають на нього: листування зі свинобаками, сум за совком, отримання рублів за наведення, неприхована ненависть до України та українського… Так, такі люди нам теж зустрічаються на нашій, українській землі. Але не гребують отримати гуманітарну допомогу від нас і користуються українським паспортом… Не сховаєтеся. Ми й надалі затримуватимемо цих перевертнів”, – повідомляє Білошицький.

 

Раніше повідомлялося, що в Бахмуті через постійні обстріли російської армії ситуація погіршується, але поки що залишається контрольованою.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button