Україна

Тищенко та Семінський полаялися через “російський call-центр” у Києві


Тищенко та Семінський полаялися через російський call-центр у Києві

Нардеп Микола Тищенко стверджує, що його колишній колега зі Слуги народу Олег Семінський “захищав офіс”, в якому знайшли печатки російських банків.

Російський call-центр виявили в Києві. Він нібито збирав інформацію про роботу військових та протиповітряної оборони. Про це у вівторок, 1 серпня, заявив народний депутат, колишній член і заступник голови депутатської фракції Слуга народу Микола Тищенко на своїй Facebook-сторінці та виклав відео.

За його словами, за на чолі цього call-центру буцімто може стояти інший народний обранець зі “слуг народу” Олег Семінський.

Тищенко переконує, що в офісі знайшли печатки російських компаній та банків: Газпрому, Центробанку, Газпром Інвест та Московскої Біржі. Він додав, що нібито на захист ботоферми приїхав народний депутат зі Слуги народу Олег Семінський, чия громадська приймальня поверхом вище над call-центром.

“Окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському”, – написав Тищенко.

Тищенко запитав Семінського, що той робить у “російському логові”.

“Я бачу тут лише те, як Коля Тищенко бушує”, – заявив Семінський.

Свою присутність в офісі Семінський спочатку відмовився пояснювати. За словами Тищенка, нардеп чинив супротив роботі ТСК та Нацполіції, а також завдав тілесних ушкоджень помічниці народного депутата, вона написала на нього заяву.

Тищенко наголосив, що поліцейські затримали більше 30 ухилянтів, які перебували у call-центрі. Сам Олег Семінський стверджує, що прийшов у офіс за викликом власників приміщення. Також він закликав присутніх не ламати чуже майно. 


Олег Семінський у 2003-2013 роках обіймав керівні посади в найбільшій приватній газовидобувній компанії України Нафтогазвидобування, співвласником якої тоді були Микола Рудьковський та Нестор Шуфрич. Нині компанія належить ДТЕК Ріната Ахметова.

У 2012 році Семінського викрали. Три роки про нього нічого не чули, а потім викрадачі відпустили його. Семінський публічно звинуватив у викраденні колишнього міністра транспорту та зв’язку, депутата парламенту кількох скликань Миколу Рудьковського. Він також стверджував, що його тримали в підвалі на ланцюгу та катували.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань оголосило підозри про ухиляння від військової служби депутатам Київради.

Арістов отримав підозру за відпочинок на Мальдівах

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button