Світ

Росія оголосила про “удар відплати” по Україні

Росія оголосила про удар відплати по Україні

Фото: Скріншот

Ігор Конашенков розповів про російську “відплату”

Удар наносився “високоточною зброєю” по об’єктах, де нібито готувалися “терористичні акти” проти Росії, стверджують у Москві.

Країна-агресор Росія здійснила “удар відплати”по об’єктам в Україні у відповіть на атаку на Кримський міст. Таку заяву зробив офіційний представник міноборони Росії генерал-лейтенант Ігор Конашенков у вівторок, 18 липня.

За його словами, удар наносився “високоточною зброєю” по об’єктах, де нібито готувалися “терористичні акти”проти Росії із застосуванням безекіпажних катерів, а також місця їх виготовлення на судноремонтному заводі в районі Одеси.

Конашенко стверджує, що у районі Миколаєва та Одеси нібито було знищено сховища палива загальним обсягом близько 70 тисяч тонн.

“Всі сплановані до удару цілі вражені. Зафіксовано пожежі та детонацію на знищених об’єктах”, – відрапортував російський генерал.

Нагадаємо, у ніч на 18 липня росіяни атакували південні регіони України за допомогою дронів та ракет. Сили оборони знищили в небі усі 38 ворожих цілей.

Разом з тим в Одесі від падіння уламків було пошкоджено об’єкти портової інфраструктури. А у Миколаєві спалахнула пожежа на промисловому об’єкті, яку швидко загасили.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button