Україна

ЦВК визнала обраним нового народного депутата замість Холодова


ЦВК визнала обраним нового народного депутата замість Холодова

ЦВК визнала нардепом Миколу Тараріна, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку Слуги народу під №147.

Центральна виборча комісія визнала Миколу Тараріна обраним народним депутатом від політичної партії Слуга народу. По це повідомляється на сайті ЦВК у середу, 16 серпня.

Вказно, що до комісії надійшла постанова парламенту від 9 серпня, якою достроково припинили депутатські повноваження Андрія Холодовау зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Холодов був обраний на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від Слуги народу.

ЦВК розглянула вказану Постанову та визнала Миколу Тараріна, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії Слуга народу під №147, обраним народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, – йдеться у повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомили, що Андрій Холодов виїхав за кордон півроку тому і зараз продовжує там перебувати. Мова йде про Кіпр, де у нього є родинний маєток.

Наприкінці липня стало відомо, що Холодов вирішив скласти мандат і подав заяву до парламенту. А 9 серпня Рада позбавила його повноважень.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button