Україна

Трухін, якого виключили з партії, сказав журналістам, що не планує складати мандат, бо “ще не все виконав” – 1News

Олександр Трухін
Фото з відкритих джерел

Раніше Трухін заявив журналістам, що готовий скласти свій мандат нардепа, якщо “примусить партія”

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Трухін, якого виключили з партії, сказав журналістам, що не планує складати мандат, бо “ще не все виконав”. Про це повідомляє Bihus Info з посиланням на коментар Трухіна.

“Мені мандат довірили люди, я працюю і є певні невиконані речі, які я маю зробити на посаді народного депутата. Коли, напевно, закінчу, тоді, напевно, будуть якісь думки, питання… Тобто у людини завжди має бути сенс, вона працює щоб що?”.

Раніше Трухін заявив журналістам, що готовий скласти свій мандат нардепа, якщо “примусить партія”. 

Трухін також прокоментував свої візити до Офісу президента, які неодноразово фіксували журналісти різних видань.

За його словами, він бере участь в обговореннях робочих груп народних депутатів та фахівців ОП стосовно деяких питань. він сказав, що на останній зустрічі такої робочої групи виникла ідея про виплату 1000 гривень усім громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусу.

1News за темою: ДТП із Трухіним: У ДБР розповіли, хто був за кермом Audi перед аварією

Нагадаємо, нещодавно журналісти оприлюднили розслідування щодо аварії за участю нардепа від “Слуги народу” Олександра Трухіна, яка сталася в серпні 2021 року. Як виявилося, депутат намагався дати хабаря у 150 тисяч гривень правоохоронцю й хотів залишити місце події.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова доручила зареєструвати кримінальне провадження проти нардепа. А партія “Слуга народу” виключила Трухіна зі своїх лав.

1News за темою: Скандал із Трухіним: У Раді з’явилася пропозиція звільнити главу ДБР

У серпні 2021 року “слуга народу” Олександр Трухін став учасником ДТП у Дарницькому районі Києва. Внаслідок аварії шестеро людей, серед яких двоє дітей та голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button