Україна

Міненерго оновило дані по відключенням світла


Міненерго оновило дані по відключенням світла

Проблеми з енергопостачанням зафіксовано у 10 областях України. Також у Донецькій області в результаті обстрілів пошкоджені лінійне виробниче управління магістральних газопроводів і газорозподільна станція.

В Україні через погану погоду та обстріли російських агресорів залишаються без світла 530 населених пунктів. Про це повідомило Міненерго у п’ятницю, 11 серпня.

Так, внаслідок негоди у Сумській, Дніпропетровській, Полтавській та Кіровоградській областях знеструмлено 127 населених пунктів.

“Найбільше постраждали Сумщина та Полтавщина, де, відповідно, залишаються без світла 66 та 37 населених пунктів. Тривають відновлювальні роботи”, – йдеться у повідомленні.

У Донецькій області в результаті обстрілів пошкоджені лінійне виробниче управління магістральних газопроводів, газорозподільна станція, яка не працювала з минулого року, та адмінбудівля.

У Херсонській області через посилені обстріли залишаються знеструмленими 48 населених пунктів. За минулу добу енергетики змогли відновити живлення у 8 населених пунктах, які раніше залишилися без світла через бойові дії.

Крім того, через обстріли знеструмлено 355 населених пунктів у Донецькій, Харківській, Запорізькій, Луганській, Сумській та Чернігівській областях.

Нагадаємо, вчора у двох областях зафіксували нові знеструмлення через обстріли – загалом майже 180 населених пунктів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button