Україна

Ситуація в Бахмуті дійсно складна – командувач ССО


Ситуація в Бахмуті дійсно складна - командувач ССО

Сил спецоперацій виконують завдання з оборони міста, демонструючи перевагу якості на кількістю, наголосив Віктор Хоренко.

Командувач Сил спеціальних операцій України Віктор Хоренко відвідав Бахмут на Донеччині. Про це 26 квітня повідомила пресслужба ССО.

Зазначається, що під час поїздки бригадний генерал ознайомився з поточною ситуацією у місті та поспілкувався з воїнами підрозділів Сил спеціальних операцій, які обороняють населений пункт.

“Дійсно ситуація у Бахмуті складна, проте хто, як не ви знаєте, що треба робити і як діяти у поточних умовах. Ваша робота тут вкотре доводить, що ССО – це насамперед перевага якості на кількістю, – підкреслив Хоренко, звертаючись до захисників.

Командувач ССО наголосив на важливості роботи груп спеціального призначення у Бахмуті.

“Вже тривалий час воїни Сил спеціальних операцій в повному обсязі виконують завдання з оборони міста, що залишається найгарячішою точкою фронту. Попри перевагу ворога, і масовані атаки, спрямовані на знищення міських кварталів, оператори ССО України завдають противнику ударів на ключових ділянках, нищать його особовий склад та виконують низку інших завдань, перешкоджаючи просуванню російських військ”, – заявив він.

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський пояснив, що бої за місто Бахмут мають важливе значення не лише для російських загарбників, а й для Сил оборони, адже утримання цього населеного пункту не дозволяє ворогу збільшувати лінію фронту.

Питання Бахмута розглядають на кожній Ставці – Данілов

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button