Україна

Ситуація під Купʼянськом за останні три дні стабілізувалась – РВА


Ситуація під Купʼянськом за останні три дні стабілізувалась - РВА

Штурмові дії росіян, що були достатньо інтенсивні ще 10-20 днів тому, тепер спали, зазначив Андрій Канашевич.

Військові звертають увагу на певну стабілізацію ситуації під Купʼянськом протягом останніх кількох днів. Про це заявив начальник Купʼянської РВА Андрій Канашевич в ефірі телемарафону Єдині новини.

“За наявною інформацією, ніч пройшла більш-менш спокійно. Так само були обстріли по позиціях. по населеним пунктам наразі інформації немає, що були обстріли. Але в цілому треба відзначити те, що протягом останніх, можливо, двох-трьох днів трошки ситуація заспокоїлась. Військові відзначають певну стабілізацію, є контроль за ситуацією”, – розповів чиновник.

За його словами, штурмові дії росіян, що були достатньо інтенсивні ще 10-20 днів тому, тепер спали.

“Вочевидь, ворог отримав гідну відсіч, зазнав дуже великих втрат, як в техніці, а особливо в живій силі. Тому, можливо, або буде зараз у них ротація, або буде якась оперативна пауза для того, щоб зрозуміти, що далі робити”, – припустив голова РВА.

Канашевич додав, що за словами керівників підрозділів на Купʼянському напрямку, ЗСУ тримають ситуацію під контролем.

Нагадаємо, раніше ЗМІ заявили, що окупанти планують захопити Куп’янськ Харківської області до березня 2024 року, коли в РФ відбуватимуться вибори президента. На цьому напрямку зосереджено 500 російських танків, понад 600 бойових машин, сотні гаубиць і 40 тисяч солдатів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button