Україна

Ситуація на Донбасі – Снаряд НЗФ потрапив у дитячий садок у Станиці Луганській – 1News

Снаряд потрапив у будівлю, коли в ній перебували діти

Наслідки обстрілу дитячого садка в Станиці Луганській
Facebook / Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

На Луганщині незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганскій. Противник пробив стіну у дитячому садку, внаслідок чого дві співробітниці закладу отримали контузію. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Зазначається, що ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура, адже половина населеного пункту залишилася без електроживлення. Українські захисники оперативно евакуювали мирних жителів в укриття.

Як повідомив керівник Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберт Зінченко в коментарі “Бабелю”, контузію отримали троє виховательок. 

Обстріл розпочався сьогодні, 17 лютого, близько 9-ї ранку та тривав приблизно 40 хвилин. Наразі місцеві чекають на повідомлення про початок “тиші”.

Постраждалих доправили до лікарні, вони перебувають у шоковому стані. Серед дітей поранених та травмованих немає, оскільки снаряд влучив у залу, де не проходили заняття.

1News за темою: Росія приховано завезла на Донбас танки, бронемашини і безпілотники, – розвідка

Нагадаємо, нещодавно у штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі на тлі новин про загрозу повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Наші захисники контролюють обстановку й готові до всіляких сценаріїв.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button