Україна

Ситуація на Донбасі – Правоохоронці затримали розвідника НЗФ – 1News


Фото з відкритих джерел

Зловмисник збирав дані про позиції українських військових

На Донеччині на лінії розмежування затримали розвідника незаконних збройних формувань, який збирав дані про позиції українських військових. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Зазначається, що затриманий, уродженець Мирнограда Донецької області, був членом угруповань противника “Оплот” і “Восток”. Розвідник збирав дані про позиції і переміщення українських захисників.

Тепер шпигуна затримали на лінії розмежування, коли він таємно намагався потрапити на підконтрольну Україні територію. За даними СБУ, він має конфлікт із ватажками незаконних збройних формувань, які погрожували йому фізичною ліквідацією.

Українські правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею про створення терористичної організації. Також перевіряється інформація про причетність зловмисника до діяльності російських спецслужб.

1News за темою: Утікав по українську пенсію: Правоохоронці затримали ексчлена НЗФ

Нагадаємо, не так давно суд Чернівців заочно засудив колишнього співробітника Служби безпеки України, який перейшов на бік незаконного збройного формування “ДНР”. Експравоохоронець приєднався до лав противника в 2014 році.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button