Україна

​Сирський відвідав Куп’янський і Лиманський напрямки


​Сирський відвідав Куп янський і Лиманський напрямки

Обстановка на східному напрямку фронту, як і раніше, залишається напруженою, зазначив генерал-полковник.


Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський в п’ятницю, 25 серпня, здійснив робочу поїздку на Куп’янський і Лиманський напрямки фронту. Про це повідомляє Military Media Center.
 
“Під час роботи спільно з командирами оперативно-тактичних угруповань та командирами бригад було ухвалено всі необхідні рішення та вжито заходів для посилення нашої оборони і відбиття ворожих атак”, – ідеться в повідомленні.
 
Сирський зазначив, що обстановка на східному напрямку фронту, як і раніше, залишається напруженою.
 
“Після місяця жорстких боїв та понесених значних втрат на Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснює перегрупування своїх сил та засобів, одночасно перекидаючи з території РФ знову сформовані бригади та дивізії”, – сказав командувач Сухопутних військ ЗСУ.
 
Також росіяни продовжують потужно обстрілювати з артилерії та мінометів й активно застосовувати авіацію.
 
Головною метою цих дій ворога є підвищення рівня бойового потенціалу окупантів, а також поновлення активних наступальних дій, пояснив Сирський.

Нагадаємо, раніше у Міноборони заявили, що усі бої минулого тижня на Куп’янському напрямку закінчилися поразкою для російських агресорів. І під Куп’янськом, і Лиманом зменшилась кількість обстрілів і боїв.

Сирський відвідав бригади ЗСУ на сході

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button