Україна

Сирський назвав “вагнерівців” щурами у мишоловці


Сирський назвав вагнерівців щурами у мишоловці

Олександр Сирський разом з командирами підрозділів обговорив та ухвалив необхідні рішення для продовження оборонної операції.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав передові позиції Збройних сил України на Бахмутському напрямку для ухвалення подальших рішень для продовження оборонної операції. Про це він повідомив у Telegram у вівторок, 16 травня.

“Відвідав командирів та воїнів на передньому краї… Разом з командирами частин та підрозділів обговорили та ухвалили необхідні рішення для продовження оборонної операції. Прорахували всі можливі сценарії розвитку подій”, – написав Сирський.

Генерал зазначив, що “вагнерівці” залізли в Бахмут, як щурі до мишоловки.

“Використовуючи принцип активної оборони, ми вдаємося до контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом. У ворога більше ресурсів, але ми руйнуємо його плани”, – зазначив він.

За словами Сирського, під час відвідування передових позицій відбулося нагородження воїнів, які відзначилися, та вручення подарунків.

“Вдячний кожному та кожній за проявлений героїзм, зокрема військовослужбовцям 57 ОМПБР, 3 ОШБР, 5 ОШБР, 24 ОМБР, 56 ОМПБР та інших бригад за подвиги на полі бою”, – заявив командувач Сухопутних військ.

Раніше в Міноборони повідомили, що українські бійці захопили на Бахмутському напрямку 10 позицій ворога, а також взяли в полон окупантів з різних частин.

Міноборони РФ заявило про смерть двох своїх полковників під Бахмутом

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button