Україна

Синоптики попередили про похолодання, дощі та сніг


Синоптики попередили про похолодання, дощі та сніг

У неділю синоптики прогнозують складні погодні умови: у південній частині сильні опади, переважно дощ, удень у більшості центральних і східних областей помірні дощ та сніг,

На найближчі вихідні, 18 і 19 листопада, Укргідрометцентр прогнозує погіршення погоди у багатьох регіонах.

У суботу, 18 листопада, в західних областях України, а подекуди й на Вінничині, прогнозують значний сніг, ожеледицю, місцями налипання мокрого снігу.

В Одеській області в суботу очікується значний дощ, на Миколаївщині, на Херсонщині і в Криму – помірний дощ, на решті території країни – без істотних опадів.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, на Одещині, удень у південних, більшості центральних областей і в Криму пориви 15-22 м/с.

Температура вночі від +3°С тепла до -2°С, удень – 0 – +5°С; у південній частині вночі +1-6°С; вдень – +5-10°С, на півдні Одещини та в Криму до +13°С; у Карпатах вночі та вдень – -1-6°С.

У Києві 18 листопада – без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0 – +2°С, удень +2-4°С.

У неділю, 19 листопада, синоптики прогнозують складні погодні умови: у південній частині сильні опади, переважно дощ, удень у більшості центральних і східних областей помірні дощ та сніг, на решті території без істотних опадів, вночі в Карпатах і Прикарпатті невеликий сніг.

Вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у південній частині та східних областях пориви 15-20 м/с, у південно-східних областях та Криму місцями 25 м/с.
Температура вночі 0- +5°С, вдень близько 0°С, на Закарпатті до +5°С тепла; у південній частині вночі та вдень +1-6°С тепла, у Криму вдень до +11°.

У Києві 19 листопада без істотних опадів. Вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -1-3° морозу, вдень 0 – +2°С. 

Нещодавно повідомлялося, що в Україні прогнозують сильне похолодання та сніг. Учора, 16 листопада, на Волині випав сніг, а Карпати ще раніше засипало снігом, тому рятувальники просять туристів поки що утриматися під походів у гори.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button