Україна

Сили ППО вночі збили 53 ворожі БпЛА


Сили ППО вночі збили 53 ворожі БпЛА

Російські дрони збивали у Миколаївській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській, Київській, Запорізькій, Сумській, Рівненській та Черкаській областях.

У ніч на 11 серпня 2024 року ворог атакував чотирма балістичними ракетами KN-23 із Воронезької області та 57-ма ударними БпЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ – РФ. Про це інформує пресслужба Повітряних сил ЗСУ у неділю, 11 серпня.

Також росіяни завдали удару по місту Покровськ на Донеччині імовірно з реактивної артилерії.

Зауважується, що у результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил вдалося збити 53 ворожі БпЛА у Миколаївській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській, Київській, Запорізькій, Сумській, Рівненській та Черкаській областях.

 

“Стосовно російських ударів північно-корейськими ракетами скажу наступне: балістичні KN-23, хоч і рідко досягають бажаних цілей, становлять серйозну загрозу населенню. Бережіть себе та своїх рідних”, – зазначив командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Раніше повідомлялося, що сили ППО збили чотири “шахеди” на Хмельниччині.

На Миколаївщині знищено 14 “шахедів”

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button