Україна

Суд залишив під вартою Богуслаєва


Суд залишив під вартою Богуслаєва

Сторона захисту звернулася зі скаргою на постанову слідчого судді Шевченківського районного суду від 19 травня.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних проваджень Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту у справі експрезидента АТ Мотор Січ В’ячеслава Богуслаєва. Про це повідомила пресслужба суду у вівторок, 20 червня.

Зазначено, що сторона захисту звернулася зі скаргою на постанову слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 травня, якою задоволено клопотання старшого слідчого управління про продовження щодо підозрюваного терміну дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном до 17 липня включно, без визначення розміру застави.

“За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 травня 2023 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного Б. – без задоволення”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, В’ячеславу Богуслаєву інкримінують посібництво державі-агресору, колабораційну діяльність, сприяння діяльності терористичної організації і протидію ЗСУ. Його затримали у жовтні минулого року і зараз він перебуває в СІЗО.

У травні ЗМІ повідомили, що Богуслаєв попросив включити його в список на обмін з Росією.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button