Україна

Суд відмовив кандидатам від партії «Слуга народу» у визнанні недійсними виборів голови Васильківської ОТГ (ВІДЕО)

Васильківський міськрайонний суд Київської області відмовив кандидатам від партії «Слуга народу» у визнанні недійсними виборів голови Васильківської ОТГ на дев’яти дільницях, що проходили в Україні минулої неділі, 25 жовтня. Про це пише 1NEWS, посилаючись на intvua.com.

Суд заявив: надані докази не дозволяють встановити факт незаконного голосування на вказаних позивачем дільницях. Крім того, на низці ДВК було прострочено термін подачі позовної заяви.

За попередніми підрахунками на виборах на посаду голови Васильківської ОТГ перемогла самовисуванка Наталія Баласинович з відривом від кандидатів від «Слуги народу» у 1500 голосів.

Під стінами Васильківського міськрайонного суду зібралась громада, аби висловити свою позицію.

Поруч – когорта людей з плакатами в руках, переконані: вибори було фальсифіковано. От тільки більшість серед них – молодь старшого шкільного віку.  Про фальсифікації дізнались із мережі Інтернет.

Пан Борис – обурюється: ця молодь у підтримку кандидатів «Слуги народу» – до Василькова не має жодного стосунку.

Сама ж кандидат на посаду голови Васильківської ОТГ впевнена: суд цілком законно відмовив кандидатам від партії «Слуга народу» у визнанні недійсними виборів, адже ті – ведуть брудну гру

Разом із тим, Наталія Баласинович звертається до Президента і МВС із проханням забезпечити мирне і чесне встановлення результату місцевих виборів.

Back to top button