Україна

Суд обмежив термін ознайомлення Дубінського з матеріалами провадження


Суд обмежив термін ознайомлення Дубінського з матеріалами провадження

Підозрюваний та його захисники умисно зволікають з ознайомленням з матеріалами кримінального провадження, щоб штучно затягнути передачу обвинувального акту до суду, повідомляють у ДБР.

Суд обмежив терміни ознайомлення з матеріалами кримінального провадження за підозрою народного депутата у службовому підробленні для виїзду за кордон. Термін обмежено  до 29 грудня 2023 року, повідомляє пресслужба ДБР.

“У ході судового засідання було встановлено, що підозрюваний та його захисники умисно зволікають з ознайомленням з матеріалами кримінального провадження, щоб штучно затягнути передачу обвинувального акту до суду”, – йдеться в повідомленні.

Державне бюро розслідувань не називає прізвища нардепа, про якого йдеться, але за всіма ознаками це Олександр Дубінський.

Нагадаємо, 10 листопада ДБР завершили досудове розслідування щодо Дубінського у справі про службове підроблення документів для виїзду за кордон.

3 листопада СБУ повідомила про підозру Дубінському у справі про переправлення чоловіків призовного віку за кордон, а 13 листопада  у нардепа Дубінського провели нові обшуки у справі про державну зраду. Після того Дубінського  відправили під цілодобовий домашній арешт, а потім взяли під варту. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button