Україна

Стало відомо, скільки Україна отримала від легалізації грального бізнесу

В Україні за рік роботи Комісії з регулювання азартних ігор від ліцензійних платежів у держбюджет було залучено 1,3 мільярда гривень. Такі підсумки роботи були оголошені під час круглого столу щодо тенденцій розвитку грального бізнесу в Україні за участі представників провідних компаній на ринку, а також регулятора. Про це пише 1news, посилаючись на Перший діловий телеканал.

У Комісії з регулювання азартних ігор розповіли, що за проектом бюджету на наступний рік закладуть той же принцип, що доходи будуть у рази перевищувати витрати.

Як прогнозують у КРАІЛ, ухвалення Верховною Радою законопроекту, який передбачає оподаткування грального бізнесу, може бути ухвалене у середині листопада. Там наголосили, що сподіваються на ухвалення цього документа до кінця року.

Раніше ми повідомляли, що профільний комітет Верховної Ради ухвалив рішення знизити податки для грального бізнесу та рекомендував ухвалити законопроект у другому читанні.

Також писали, що Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей відмовила «Ощадбанку» у видачі ліцензії на гральний бізнес.

Back to top button