Україна

США готують новий пакет військової допомоги Україні


США готують новий пакет військової допомоги Україні

Голова Пентагону Ллойд Остін, швидше за все, зробить оголошення про новий пакет у Німеччині на зустрічі групи з координації військової допомоги Україні у форматі Рамштайн.

Глава Пентагону Ллойд Остін оголосить про черговий пакет військової допомоги Україні. Відповідну заяву він зробить на черговій зустрічі Рамштайна у четвер, 8 вересня, повідомив заступник міністра оборони США з політичних справ Колін Кол. Про це повідомляє C-SPAN.

На щорічній конференції, організованій тижневиком Defense News, заступника міністра оборони США запитали, чи оголосять Штати новий пакет військової допомоги, на що він позитивно відповів.

“Так, я думаю, міністр Остін заявить про це”, – відповів Кол.

За словами чиновника, Остін зробить оголошення у Німеччині на зустрічі групи з координації військової допомоги Україні у форматі Рамштайн. Він додав, що до пакету, зокрема, увійдуть додаткові боєприпаси для ракетних систем залпового вогню HIMARS.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну прямують 105-мм гаубиці з Литви. У Міноборони Литви зазначили, що Україні потрібні безперервні постачання зброї, тому “не можна робити паузи”.

 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button