Україна

Справу “омбудсмена ЛНР” передано до суду


Справу омбудсмена ЛНР передано до суду

Підозрювана займається інформаційною діяльністю, спрямованою на порушення територіальної цілісності України, підтримку дій держави-агресора.

 

Направлено до суду обвинувальний акт щодо мешканки Луганської області. Жінка перейшла на бік ворога і у жовтні 2021 року обійняла посаду так званого “уповноваженого з прав людини” окупаційної адміністрації “ЛНР”. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.
 
Повідомляється, що на цій посаді жінка виконує вказівки незаконно створеного органу окупаційної влади, надає допомогу РФ та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану.
 
Підозрювана займається інформаційною діяльністю, спрямованою на порушення територіальної цілісності України, підтримку дій держави-агресора, зокрема у проведенні збройної агресії проти України.
 
“У зв’язку із перебуванням обвинуваченої на тимчасово окупованій території Луганська у липні поточного року Печерським районним судом міста Києва надано дозвіл на проведення щодо неї спеціального досудового розслідування”, – йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, на Луганщині понад 240 правоохоронців перейшли на бік ворога.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button