Україна

Слідство у справі Коболєва завершене – САП


Слідство у справі Коболєва завершене - САП

Детективам НАБУ дано доручення відкрити матеріали кримінального провадження стороні захисту для ознайомлення.

 

Після рішення ВАКС, який знову відмовив у продовженні термінів розслідування, прокурор САП завершив досудове розслідування у справі щодо екс-глави Нафтогазу Андрія Коболєва. Про це у п’ятницю, 14 квітня, повідомила прес-служба САП.
 
“Детективам НАБУ дано доручення відкрити матеріали кримінального провадження стороні захисту для ознайомлення”, – сказано в повідомленні.
 
Нагадаємо, 19 січня Андрія Коболєва повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем при забезпеченні собі за перемогу компанії у Стокгольмському арбітражі з російським Газпромом виплати премій на 229 млн. гривень. На думку слідства, ця сума суттєво перевищує нормативно визначені розміри таких виплат (37,48 млн. гривень).
 
Учора, 13 квітня, детективи Національного антикорупційного бюро України подали слідчому судді Вищого антикорупційного суду нове клопотання про продовження терміну досудового розслідування за кримінальним провадженням за підозрою колишнього голови правління НАК Нафтогаз України Андрія Коболєва.
 
Раніше повідомлялося, що Коболєву призначили заставу у 229 мільйонів гривень, але він не вніс заставу у визначений термін.
 
Суд зобов’язав Коболєва одягнути електронний браслет
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button