Україна

SkyUp зможе виконувати регулярні рейси за маршрутом Львів – Баку

Державна авіаційна служба дозволила авіакомпанії SkyUp виконувати регулярні рейси за маршрутом Львів – Баку, при цьому було анульовано право авіакомпанії МАУ на експлуатацію даної лінії з частотою три рази в тиждень. Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на Економічну правду.

Регулярні рейси по маршруту Львів – Баку (Азербайджан) – Львів будуть проводитися з 1 квітня 2021 року з частотою в два рази в тиждень.

Крім цього Державіаслужба дозволила:

  • МАУ збільшити кількість рейсів за маршрутом Київ – Бодрум (Туреччина) – Київ з трьох до семи в тиждень.  Виконувати регулярні рейси з Києва в Газіпаша (Туреччина) з частотою чотири рази на тиждень.
  • Авіакомпанії SkyUp дозволили з 24 травня виконувати регулярні рейси за маршрутами Київ – Гельсінкі (Фінляндія) – Київ (чотири рази на тиждень), з 24 травня – рейси Київ – Бодрум – Київ (три рейси на тиждень).  З 30 жовтня – чартерні рейси за маршрутом Київ – Ташкент (Узбекистан) – Київ з частотою два рази на тиждень.

При цьому Державіаслужба відмовила:

  • SkyUp в експлуатації лінії Київ – Лондон (Великобританія).
  • Bees Airline в наданні права на експлуатацію лінії Запоріжжя – Тірана (Албанія) – Запоріжжя

А також анулювала право авіакомпанії “Буковина” виконувати регулярні рейси зі Львова в Монастір (Туніс) і з Києва в Амман (Йорданія).

Back to top button