Україна

Скандальна депутатка від «Слуги народу» «пораділа» смерті народного депутата: її присоромили з трибуни парламенту

Народна депутатка від «Слуги народу» Галина Третьякова оскандалилась реакцією на смерть нардепа Антона Полякова, який в ніч на 8 жовтня був знайдений мертвим у таксі, повідомляє 1News.

Так, реагуючи на шокуючу новину про смерть Полякова, вона написала: «Мінус один ворог і це добре».

скріншот Телеграм-каналу Klymenko Time

Інформацію про таке повідомлення Третьякової підтвердив депутат Ігор Палиця, який входив з Поляковим в одну депутатську групу «За майбутнє».

«Наша депутатська група «За майбутнє» хоче звернутися до фракції «Слуга народу». Тільки що у вашому партійному чаті керівник, який має опікуватися людьми, дітьми – пані Третьякова, написала, що «одним ворогом менше» про смерть Антона Полякова. Я хотів би попросити вас, шановна фракція «Слуги народу», зробити висновок зі слів пані Третьякової. Вона всім відома відношенням до дітей, до людей, до країни. Я вважаю, що це не припустимо, яким би політичним опонентом чи людиною був Антон Поляков. Померла людина та наш колега по парпламенту. Я прошу вас, «слуги народу», вас – пане Стефанчук, зробіть з цього моральні висновки. І як ви вважаєте треба виходити з цієї ситуації», – сказав Палиця з трибуни Верховної Ради.

Перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук заявив, що якщо такі слова з боку Третьякової були, вони є неприпустимими.

Сама Галина Третьякова відреагувала доволі різко на заяви Палиці. «У мене два зауваження. Перше: звідки «За майбах» (так називають депутатську групу «За майбутнє» – ред.) знає про те, що пишуть в чаті «Слуги народу». А по-друге, коли люди борються за свободу слова, яка гарантована кожній людині Конституцією, і вважають, що вони можуть накидати комусь якісь платки на рота, то мені здається, то позор – це вам».

Її репліку перервав віце-спікер Стефанчук, вимкнувши мікрофон.

Нагадаємо, народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим в ніч на 8 жовтня. За попередніми даними, він їхав у таксі, де йому стало зле. Швидка допомога не змогла його спасти.

В Національній поліції заявили, що попередньо смерть наступила в результаті зупинки серця.

Додамо, що Антон Поляков пройшов до парламенту від «Слуги народу» за округом на Чернігівщині. Його конкурентом на окрузі був скандальний забудовник Максим Микитась.

Згодом Полякова та його колегу Анну Скороход виключили з фракції «Слуга народу» і вони приєднались до депутатської групи «За майбутнє».

Сьогодні ж, 8 жовтня, Анні Скороход стало зле в стінах Верховної Ради. Їй викликали швидку допомогу.

Back to top button