Світ

Шойгу анонсував відповідь на американську допомогу Україні

Шойгу анонсував відповідь на американську допомогу Україні

Фото: Скриншот

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу

Очільник міноборони країни-агресорки заявив, що російські військові вже нібито “розвіяла міф про перевагу західних озброєнь”.

У Росії заявили, що посилять атаки на логістичні центри і склади західної зброї в Україні після ухвалення у США допомоги українським військовим. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу на засіданні колегії російського Міноборони, передають росЗМІ.

За словами Шойгу, Росія нібито “розвіяла міф про перевагу західних озброєнь”, а російські війська утримують ініціативу на лінії фронту.

“Відповідно до загроз, створюваних Сполученими Штатами та їхніми союзниками, продовжимо вдосконалювати склад і структуру Збройних сил, збільшувати випуск найбільш затребуваних зразків озброєння і військової техніки. Підвищимо інтенсивність ударів по логістичних центрах і базах зберігання західної зброї”, – заявив він.

Як відомо, 20 квітня Палата представників Конгресу США прийняла законопроєкт про надання майже 61 млрд доларів допомоги Україні. Більша частина цієї величезної суми піде на військову підтримку. А в ніч проти 24 квітня законопроєкт підтримав і Сенат.

За даними ЗМІ, у першій партії допомоги ЗСУ отримають велику кількість бронетехніки, включно з БМП Bradley, які добре зарекомендували себе на полі бою, а також далекобійні ракети ATACMS.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five + thirteen =

Back to top button