Україна

Шахраї обманюють родичів полонених і зниклих військовослужбовців

Шахраї обманюють родичів полонених і зниклих військовослужбовців

Фото: Минобороны Украины

Шахраї обманюють родичів полонених і зниклих військовослужбовців

Користуючись емоційним станом рідних та близьких, зловмисники телефонують із прихованих номерів і пропонують за грошову винагороду “надати інформацію” про військовослужбовця та “сприяти звільненню з полону”.

 

Шахраї вигадали схему обману родичів військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісти. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

 

“Користуючись емоційним станом рідних і близьких, зловмисники дзвонять по телефону із прихованих номерів і пропонують за грошову винагороду “надати інформацію” про військового та “сприяти звільненню з полону”. Також шахраї намагаються нібито з метою уточнення дізнатися особисті дані українських захисників. Офіційно повідомлямо, що представники Збройних сил України або інших органів військового управління або державних установ НЕ ЗБИРАЮТЬ КОШТІВ і не вирішують питань звільнення з полону шляхом викупу”, – наголошують у Генштабі.

 

Повідомляється, що питання звільнення військовополонених перебувають у винятковій компетенції органів державної влади та без збору коштів.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button